Skip to main content

kawin???

assalamualaikum!^_^




siapa kawin?siapa yang aja maksudkan ni?huhu...buat bertenang ek...ini hanyalah perbualan semata-mata...=)..


pagi yang indah..sedang duduk aja bersama abangnya di dapur***nak masak lauk tengah hari*** tiba-tiba cerita pasal jodoh...auwwww...huhu...abang suruh aja kawin dulu..sebab dia nak kawin lambat...so aja cakap la kalau aja kawin dulu nanti langgar bendul...abang boleh cakap xpe...sebab nanti hantaran mahal..ok itu xpe lg...kejap lagi dia boleh suruh aja cari someone yang berduit..sebab apa??nanti boleh bagi hantaran mahal..ahaha...nama pon langkah bendol kan..heeee...kelakar x?=P


umur aja lagi 5 bulan nak masuk 20 tahun...doakan aja temu jodoh yang baik2 tau..insya allah...itu saja kot...thanks baca...ahaha..papai..salam...<3<3<3<3

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..