Skip to main content

kawin???

assalamualaikum!^_^




siapa kawin?siapa yang aja maksudkan ni?huhu...buat bertenang ek...ini hanyalah perbualan semata-mata...=)..


pagi yang indah..sedang duduk aja bersama abangnya di dapur***nak masak lauk tengah hari*** tiba-tiba cerita pasal jodoh...auwwww...huhu...abang suruh aja kawin dulu..sebab dia nak kawin lambat...so aja cakap la kalau aja kawin dulu nanti langgar bendul...abang boleh cakap xpe...sebab nanti hantaran mahal..ok itu xpe lg...kejap lagi dia boleh suruh aja cari someone yang berduit..sebab apa??nanti boleh bagi hantaran mahal..ahaha...nama pon langkah bendol kan..heeee...kelakar x?=P


umur aja lagi 5 bulan nak masuk 20 tahun...doakan aja temu jodoh yang baik2 tau..insya allah...itu saja kot...thanks baca...ahaha..papai..salam...<3<3<3<3

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....