Skip to main content

online

assalamualaikum!!^_^

hari ini aja sangat suka online..kenapa??sebab line laju..kenapa???sebab aja guna wifi mak sedara!!ahahaha...ok gila sudah...tapi kejap je ni...cikgu kan selalu tido awal...so dia on wifi pon memang kejap jela...huhu

korang cube tengok follower aja...siapalah yang bertuah dapat jadi follower ke 100 ek...huhu..takda hadiah pon..tapi berharap juga la angka tu bertukar...=P...cakap pasal angka bertukar...teringat pula umur yang semakin tua ni...takda belas2 da umur aja..sekarang 20 years old ok...aishhh..cukup ke amalan aja selama ni...cukup ke jasa mak abah aja untuk aja balas...jasa abang2 aja lagi...sob3...renung2kan...

ok tu je dari aja...nanti aja update lagi...papai...fighting2!!assalamualaikum...

***(*^_^*)***

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..