Skip to main content

online

assalamualaikum!!^_^

hari ini aja sangat suka online..kenapa??sebab line laju..kenapa???sebab aja guna wifi mak sedara!!ahahaha...ok gila sudah...tapi kejap je ni...cikgu kan selalu tido awal...so dia on wifi pon memang kejap jela...huhu

korang cube tengok follower aja...siapalah yang bertuah dapat jadi follower ke 100 ek...huhu..takda hadiah pon..tapi berharap juga la angka tu bertukar...=P...cakap pasal angka bertukar...teringat pula umur yang semakin tua ni...takda belas2 da umur aja..sekarang 20 years old ok...aishhh..cukup ke amalan aja selama ni...cukup ke jasa mak abah aja untuk aja balas...jasa abang2 aja lagi...sob3...renung2kan...

ok tu je dari aja...nanti aja update lagi...papai...fighting2!!assalamualaikum...

***(*^_^*)***

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....