my friends:

Saturday, December 10, 2011

aja..kenduri...dan shopping..=)


hari ni aja hepy sangat sebab dapat keluar...tapi kali ni keluar tanpa terchintaik azyra...keluar dengan achik una dan mak abah aja..pergi mana????huhu xjauh pon...masjid tanah je...ada kenduri kawin belah abah...ramai gak sepupu sepapat yang aja kenal datang...dan yang paling xdisangka2 opcos ar dapat jumpe makcik aja yang comel kiut tu...makcik betul ok walaupon sebaya dengan aja dan merangkap ex-classmate dari sekolah rendah sampai menengah...

rata-rata pakcik and makcik belah abah semua terkejut tengok aja...ahaha...mana x nya...tiap tahun badan makin besau!lagipon aja memang jarang dapat jumpe diorang...ada yang duduk KL la,singapore la..macam mana nak jumpe kan....una dekat kenduri malu2 kucing..ehehe...tapi lama2 duduk dekat situ sumpah bosan...duk je menghadap orang lalu lalang...anak pak itam siap buat lagu untuk mak ayah diorang sebab nak balik...ahaha...

tapi pengantin tadi betul2 cantik + kacak...sama cantik dan sangat padan ok...hope diorang kekal sampai ke akhir hayat...amin....destinasi kedua lepas pergi kenduri????shopping??xlaa...itu destinasi ke 3...ahaha...destinasi kedua bank islam ar...macam mana nak shopping kalau xde duit betul x??so tadi aja and una pon pergilah keluarkan duit...aishhh memang abis la duit ptptn aja tu kan...tiap minggu keluar je...masuk x lagi...huhu

next destination baru lah shoping!!!sekitar family store tu je...yang shopping lebih una la...aja just beli kertas A4 80gsm je....huhu...una beli kasut...comel ok....tudung dia beli..macam2...aja just amik air bliss and anlene je...tapi abah bayar...ehehe..thanks abah...<3<3 =P..

then???opcos ar balik...tapi singgah kampung dulu..amik barang aja...rehat2 and solat..pastu baru mak abah hantar balik dekat rumah una...ahaha una sowi barang banyak...abis bersepah bilik una...=)...ok lah..macam mengarut je aja cite ni...ahaha...papai korang...thanks baca...

***(*^_^*)***

2 comments:

sharing is caring =)