Skip to main content

aja..kenduri...dan shopping..=)


hari ni aja hepy sangat sebab dapat keluar...tapi kali ni keluar tanpa terchintaik azyra...keluar dengan achik una dan mak abah aja..pergi mana????huhu xjauh pon...masjid tanah je...ada kenduri kawin belah abah...ramai gak sepupu sepapat yang aja kenal datang...dan yang paling xdisangka2 opcos ar dapat jumpe makcik aja yang comel kiut tu...makcik betul ok walaupon sebaya dengan aja dan merangkap ex-classmate dari sekolah rendah sampai menengah...

rata-rata pakcik and makcik belah abah semua terkejut tengok aja...ahaha...mana x nya...tiap tahun badan makin besau!lagipon aja memang jarang dapat jumpe diorang...ada yang duduk KL la,singapore la..macam mana nak jumpe kan....una dekat kenduri malu2 kucing..ehehe...tapi lama2 duduk dekat situ sumpah bosan...duk je menghadap orang lalu lalang...anak pak itam siap buat lagu untuk mak ayah diorang sebab nak balik...ahaha...

tapi pengantin tadi betul2 cantik + kacak...sama cantik dan sangat padan ok...hope diorang kekal sampai ke akhir hayat...amin....destinasi kedua lepas pergi kenduri????shopping??xlaa...itu destinasi ke 3...ahaha...destinasi kedua bank islam ar...macam mana nak shopping kalau xde duit betul x??so tadi aja and una pon pergilah keluarkan duit...aishhh memang abis la duit ptptn aja tu kan...tiap minggu keluar je...masuk x lagi...huhu

next destination baru lah shoping!!!sekitar family store tu je...yang shopping lebih una la...aja just beli kertas A4 80gsm je....huhu...una beli kasut...comel ok....tudung dia beli..macam2...aja just amik air bliss and anlene je...tapi abah bayar...ehehe..thanks abah...<3<3 =P..

then???opcos ar balik...tapi singgah kampung dulu..amik barang aja...rehat2 and solat..pastu baru mak abah hantar balik dekat rumah una...ahaha una sowi barang banyak...abis bersepah bilik una...=)...ok lah..macam mengarut je aja cite ni...ahaha...papai korang...thanks baca...

***(*^_^*)***

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..