my friends:

Wednesday, December 14, 2011

happy


hari ni...aja happy sangat...firstly sebab 2 kelas cancel....mana xhappy...kelas pertama cancel tu pukul 8.30am....kelas kedua tu pukul 4.30pm....so memang melonjak kegembiraan la kan...ahaha...

secondly aja gembira sebab buat masa sekarang ni aja dah try the best untuk finance...then.......alhamdulillah aja faham la gak...walaupon masa mula2 kelas tadi macam terkontang kanting...ehehe...best kot belajar finance...sape cakap susah...***(sebenarnya dalam hati ni memang saja nak pikir positif)***...huhu...otak...please be smart macam time sekolah dulu...eh3...smart dalam kira2 jela...hafal2 memang aja fail sikit...ehehe...hari ni kebetulan birthday madam finance kami...so mood dia pon agak ok...so pembelajaran pon agak berkesan...so aja memang happy la kan...ahaha sumpah ayat macam hampeh...hhuhu

thirdly aja gembira sebab aja jumpa adik sorang ni!!!!!!oklah...kami sebenarnya rapat dekat facebook je tau...kalau jumpe pon senyum2..tapi tadi macam nak jumpa dia sangat...dan kebetulan aja memang lepak kolej tun putih so aja pon apa lagi...serbu la bilik dia....tapi serious jumpa dia kaku...nak borak apa pon xtau...sedangkan dalam fb kemain lagi..ahaha...sorry lilly...=)

keempat sebab dapat lepak dengan aspalela amni jalal,acha,murni and aiman!!dulu masa aja duduk kolej..diorang merupakan jiran tetangga aja...ahaha...jiran sebelah bilik je...memang best kot...lepak sambil gelak2..pastu start la si acha ni promote barang dia...yang cewitnyeeeee...rummate si acha ni kemain lagi beli purse sama,same pattern tapi warna lain...huhu....

yang last sekali...time latihan dikir barat...mula2 tu macam bosan la jugak...kejap lagi gelagat si fah dan aishah amran memang menarik perhatian la...macam2 gaya dikir diorang keluarkan sampai jalan macam orang utan pon ada...ahaha

oklah itu sahaja koleksi yang membuatkan aja heppy hari ni...hope korang faham dan enjoy jela dengan ayat aja yang kurang menarik tu ek...ahaha...papai!!!salam

****(*^_^*)****

No comments:

Post a Comment

sharing is caring =)