Skip to main content

pagi yang indah.........


pagi ni memang sangat indah...bertambah indah bile dapat tahu yang kelas cancel...eheheh...niat hati bila dah solat subuh tadi nak mandi..tapi lepas ashraf a.k.a class rep mesej, terus tak jadi nak mandi...ahaha...ok fine aja memang malas mandi...tapi aja tak busuk...huhu...

so aktiviti pagi ni???tido???tak la kot...tapi kalau tertido tu no komen ar...ahaha...rasanya memang online dan layan movie je la kot...sementara nak tunggu pukul 2.30 sebab ada kelas finance...nak study finance sangat2 la malas....ya allah...semua malas...tak senonoh betul perangai anak dara pakcik hamid dan makcik halimah ni..ehehe

oklah nak layan movie dulu...papai semua!salam

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..