my friends:

Tuesday, December 13, 2011

pagi yang indah.........


pagi ni memang sangat indah...bertambah indah bile dapat tahu yang kelas cancel...eheheh...niat hati bila dah solat subuh tadi nak mandi..tapi lepas ashraf a.k.a class rep mesej, terus tak jadi nak mandi...ahaha...ok fine aja memang malas mandi...tapi aja tak busuk...huhu...

so aktiviti pagi ni???tido???tak la kot...tapi kalau tertido tu no komen ar...ahaha...rasanya memang online dan layan movie je la kot...sementara nak tunggu pukul 2.30 sebab ada kelas finance...nak study finance sangat2 la malas....ya allah...semua malas...tak senonoh betul perangai anak dara pakcik hamid dan makcik halimah ni..ehehe

oklah nak layan movie dulu...papai semua!salam

2 comments:

sharing is caring =)