Skip to main content

pagi yang indah.........


pagi ni memang sangat indah...bertambah indah bile dapat tahu yang kelas cancel...eheheh...niat hati bila dah solat subuh tadi nak mandi..tapi lepas ashraf a.k.a class rep mesej, terus tak jadi nak mandi...ahaha...ok fine aja memang malas mandi...tapi aja tak busuk...huhu...

so aktiviti pagi ni???tido???tak la kot...tapi kalau tertido tu no komen ar...ahaha...rasanya memang online dan layan movie je la kot...sementara nak tunggu pukul 2.30 sebab ada kelas finance...nak study finance sangat2 la malas....ya allah...semua malas...tak senonoh betul perangai anak dara pakcik hamid dan makcik halimah ni..ehehe

oklah nak layan movie dulu...papai semua!salam

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....