Skip to main content

no title


ahahah..serious aja da xtau nak letak title apa dah...emmm sebenarnya aja nak say something pasal couple ni...aja pelik juga la sebab dulu time zaman xmatang berkapel pon aja macam tu gak..ehehe...nak tau aja pelik tang mana???ok tang ni k...

kapel2 dekat luar sana heboh post dekat facebook twitter myspace friendster drbook and etc.....pasal pasangan diorang...tapi yang aja pelikkkkk...kenapa diorang xnak bagi orang amik pasangan diorang tu...maksudnya macam rampas kapel diorang tu...dah dia dok heboh satu dunia...mesti la orang lain pon nak kenal juga dengan si jantung hati diorang....betul x???

cuba la diorang buat macam low profile sikit...xpayah nak heboh2...insya allah xda apa2 kan...orang tua2 pon ada cakap kalau dok heboh2 ni macam jodoh xpanjang...tengok macam aja...3 kali kapel dok heboh jap lagi putus di tengah jalan..ahaha...kesian kan...so target lepas ni..kapel senyap2...kalau heboh pon dekat sahabat dan keluarga sahaja...ehehe....

ok time untuk _ _ _ _ rehat...esok time untuk keluar!!!pergi kenduri dekat kampung belah abah...ehehe...una sok kite shoping ek..insya allah abah mesti bagi punya kite shoping...

***(*^_^*)***

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....