Skip to main content

no title


ahahah..serious aja da xtau nak letak title apa dah...emmm sebenarnya aja nak say something pasal couple ni...aja pelik juga la sebab dulu time zaman xmatang berkapel pon aja macam tu gak..ehehe...nak tau aja pelik tang mana???ok tang ni k...

kapel2 dekat luar sana heboh post dekat facebook twitter myspace friendster drbook and etc.....pasal pasangan diorang...tapi yang aja pelikkkkk...kenapa diorang xnak bagi orang amik pasangan diorang tu...maksudnya macam rampas kapel diorang tu...dah dia dok heboh satu dunia...mesti la orang lain pon nak kenal juga dengan si jantung hati diorang....betul x???

cuba la diorang buat macam low profile sikit...xpayah nak heboh2...insya allah xda apa2 kan...orang tua2 pon ada cakap kalau dok heboh2 ni macam jodoh xpanjang...tengok macam aja...3 kali kapel dok heboh jap lagi putus di tengah jalan..ahaha...kesian kan...so target lepas ni..kapel senyap2...kalau heboh pon dekat sahabat dan keluarga sahaja...ehehe....

ok time untuk _ _ _ _ rehat...esok time untuk keluar!!!pergi kenduri dekat kampung belah abah...ehehe...una sok kite shoping ek..insya allah abah mesti bagi punya kite shoping...

***(*^_^*)***

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..