my friends:

Saturday, December 10, 2011

no title


ahahah..serious aja da xtau nak letak title apa dah...emmm sebenarnya aja nak say something pasal couple ni...aja pelik juga la sebab dulu time zaman xmatang berkapel pon aja macam tu gak..ehehe...nak tau aja pelik tang mana???ok tang ni k...

kapel2 dekat luar sana heboh post dekat facebook twitter myspace friendster drbook and etc.....pasal pasangan diorang...tapi yang aja pelikkkkk...kenapa diorang xnak bagi orang amik pasangan diorang tu...maksudnya macam rampas kapel diorang tu...dah dia dok heboh satu dunia...mesti la orang lain pon nak kenal juga dengan si jantung hati diorang....betul x???

cuba la diorang buat macam low profile sikit...xpayah nak heboh2...insya allah xda apa2 kan...orang tua2 pon ada cakap kalau dok heboh2 ni macam jodoh xpanjang...tengok macam aja...3 kali kapel dok heboh jap lagi putus di tengah jalan..ahaha...kesian kan...so target lepas ni..kapel senyap2...kalau heboh pon dekat sahabat dan keluarga sahaja...ehehe....

ok time untuk _ _ _ _ rehat...esok time untuk keluar!!!pergi kenduri dekat kampung belah abah...ehehe...una sok kite shoping ek..insya allah abah mesti bagi punya kite shoping...

***(*^_^*)***

2 comments:

sharing is caring =)