Skip to main content

baby maker 3


eh???kenapa 3???mana satu dan dua??ahaha...anda3 semua mesti la pelik..terutamanya yang baru join blog aja ni....sebenarnya sebelum ni aja ada buat entry pasal baby maker ni....baca ini baby maker.....lepas tu baca ini pulak...baby maker 2....ok da baca???sekarang ni baca entry baru ni pulak...ahahaks...=P

ok..setelah berminggu berabad aja xbukak game ni..tetiba hari ni gatal tangan nak tengok apa jadi dekat anak aja ni..ahahaks...main dalam 2-3 game...kejap lagi...tadaaaaaa....dia da jadi remaja!!!wah...kalah bonda dia kot...melawa kemain kan...bonda dia sempoi je..huhu....ok jum terjah gambar2 anakanda aja syafiqah ni...


gambar dia masa mula2 tu ada dekat baby maker 2...ok gambar ni mula2 aja konpius sikit dengan status anak aja...laki ke pompuan ntah..ahaha....tengokla dia kalau pakai baju laki...ehehe


akan tetapi...aja yakinkan diri aja bahawa anak aja ni perempuan...time ni syafiqah da pandai berdiri....aishhhh alangkah bahagianya kalau anak betul kan...huhu...umor baru 19thn 6 bulan da berangan nak dapat anak ek...=P..ehehe


tadaaaaa!rambut dia da panjang...like mother like daughter la...ehehe....ni time dia tadika xsilap kalau ikut sistem malaysia...ehehehe


see and seeeeeeee..dia da darjah satu!tinggi kan...macam ibu dia gak tingginya...=)


bigger and bigger...selamat x chuby macam ibunya...ehehe


sori gambar seksi yo...mat saleh wat game mana ada ikut islam ke x...huhu...so ini gambar dia selepas buat teknik rebonding ok...cantik kan???


ini yang terbaru!!!she is become a teenager right now!!cantik sangat...tapi pipi dia tembam macam makcik dia azyra tu....tapi tinggi dia still macam ibunya...huhu...

ok tu serba serbi pasal anak aja...xsabar nak tunggu dia besar dan kawin macam abangnya syafiq...woootttttt woooottttt......

****(*^_^*)****

Comments

  1. game ni cm best je
    nak cube lah!
    btw nice entryy

    ReplyDelete
  2. @Natasya A'liabest...tapi da lama2 nanti bossan...nak cube boleh je...huhu...=)...nanti ada shopping..kedai gunting rambut...tu je la yg bes...ehehe

    ReplyDelete
  3. @Maizatul Azrinaahaha thanks maizatul...katun tu mmg sangat comel...=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....