Skip to main content

baby maker 3


eh???kenapa 3???mana satu dan dua??ahaha...anda3 semua mesti la pelik..terutamanya yang baru join blog aja ni....sebenarnya sebelum ni aja ada buat entry pasal baby maker ni....baca ini baby maker.....lepas tu baca ini pulak...baby maker 2....ok da baca???sekarang ni baca entry baru ni pulak...ahahaks...=P

ok..setelah berminggu berabad aja xbukak game ni..tetiba hari ni gatal tangan nak tengok apa jadi dekat anak aja ni..ahahaks...main dalam 2-3 game...kejap lagi...tadaaaaaa....dia da jadi remaja!!!wah...kalah bonda dia kot...melawa kemain kan...bonda dia sempoi je..huhu....ok jum terjah gambar2 anakanda aja syafiqah ni...


gambar dia masa mula2 tu ada dekat baby maker 2...ok gambar ni mula2 aja konpius sikit dengan status anak aja...laki ke pompuan ntah..ahaha....tengokla dia kalau pakai baju laki...ehehe


akan tetapi...aja yakinkan diri aja bahawa anak aja ni perempuan...time ni syafiqah da pandai berdiri....aishhhh alangkah bahagianya kalau anak betul kan...huhu...umor baru 19thn 6 bulan da berangan nak dapat anak ek...=P..ehehe


tadaaaaa!rambut dia da panjang...like mother like daughter la...ehehe....ni time dia tadika xsilap kalau ikut sistem malaysia...ehehehe


see and seeeeeeee..dia da darjah satu!tinggi kan...macam ibu dia gak tingginya...=)


bigger and bigger...selamat x chuby macam ibunya...ehehe


sori gambar seksi yo...mat saleh wat game mana ada ikut islam ke x...huhu...so ini gambar dia selepas buat teknik rebonding ok...cantik kan???


ini yang terbaru!!!she is become a teenager right now!!cantik sangat...tapi pipi dia tembam macam makcik dia azyra tu....tapi tinggi dia still macam ibunya...huhu...

ok tu serba serbi pasal anak aja...xsabar nak tunggu dia besar dan kawin macam abangnya syafiq...woootttttt woooottttt......

****(*^_^*)****

Comments

  1. game ni cm best je
    nak cube lah!
    btw nice entryy

    ReplyDelete
  2. @Natasya A'liabest...tapi da lama2 nanti bossan...nak cube boleh je...huhu...=)...nanti ada shopping..kedai gunting rambut...tu je la yg bes...ehehe

    ReplyDelete
  3. @Maizatul Azrinaahaha thanks maizatul...katun tu mmg sangat comel...=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..