Skip to main content

me and assignment and abgcik!





aishhhh...rasanya aja dekat rumah dari malam jumaat hari tu...tapi assignment langsung xsentuh lagi...emmm bila nak pandai macam azyra ek???huhu...malam ni kot baru nak sentuh...itupun lepas kesian tengok azyra je yang excited buat group assignment...macam kesian pon ada...so aja2fighting!!!!!ingat ok ini group assignment..not azyra's assignment...ehhehehehe...sayang azyra sebab dia rajin...so plan malam ni????***next paragraph***












plannya ialah........nak kira ratio for annual financial company of Amway and Zhulian...ok tu baru satu subject...so kalau rajin dan sempat...ingat nak berimaginasi dengan arab pulak....kena buat script for video assignment...i love arab financial!so fiighting2!!

ok perihal abgcik...kenapa dengan dia???nak bagitau ni....saya sayang abg saya....ehehe...kenapa??ingat x entry aja yang lepas???click sini.....so....hari tu dia balik rumah...kejap lagi aja bermain kata2 dulu...lebih kurang macam ni:-



aja: bangcik...lc memang murah kan...aku tengok dekat google harga moto tu dalam rm5k++ je...
bangcik: aku da usha dulu da dekat seremban...memang harga dia murah sikit dari moto lain...
aja: kau pilih moto macam mana?skuter lc cantik kan**sambil tunjuk gambar moto tu..start da nak bodek..huhu***
bangcik: kau nak moto tu ke?aku da tengok da moto lc haritu dan dah booked...tapi kalau kau nak skuter aku cancel yang haritu punya...
aja: xdala..saja tengok moto tu sebab comel...***dalam hati nak tu***
bangcik: nak cakap..
aja: xkisahla cik kau nak beli moto apa..aku terima je...**dalam hati doa sangat bangcik beli skuter tu..huhu**


ok tu je perbualan kami...nak tau bangcik beli moto apa kenala tunggu tahun depan...huhu..wahhh excitednya nak bawak moto sendiri...just takut gak..sekarang ni banyak excident melibatkan moto...emmm xpela...fighting2!bila lagi nak belajar hidup berdikari kan...so smile...and done with blog...say hai to assignment...papai friends!!!assalamualaikum.....

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..