Skip to main content

me and assignment and abgcik!





aishhhh...rasanya aja dekat rumah dari malam jumaat hari tu...tapi assignment langsung xsentuh lagi...emmm bila nak pandai macam azyra ek???huhu...malam ni kot baru nak sentuh...itupun lepas kesian tengok azyra je yang excited buat group assignment...macam kesian pon ada...so aja2fighting!!!!!ingat ok ini group assignment..not azyra's assignment...ehhehehehe...sayang azyra sebab dia rajin...so plan malam ni????***next paragraph***












plannya ialah........nak kira ratio for annual financial company of Amway and Zhulian...ok tu baru satu subject...so kalau rajin dan sempat...ingat nak berimaginasi dengan arab pulak....kena buat script for video assignment...i love arab financial!so fiighting2!!

ok perihal abgcik...kenapa dengan dia???nak bagitau ni....saya sayang abg saya....ehehe...kenapa??ingat x entry aja yang lepas???click sini.....so....hari tu dia balik rumah...kejap lagi aja bermain kata2 dulu...lebih kurang macam ni:-



aja: bangcik...lc memang murah kan...aku tengok dekat google harga moto tu dalam rm5k++ je...
bangcik: aku da usha dulu da dekat seremban...memang harga dia murah sikit dari moto lain...
aja: kau pilih moto macam mana?skuter lc cantik kan**sambil tunjuk gambar moto tu..start da nak bodek..huhu***
bangcik: kau nak moto tu ke?aku da tengok da moto lc haritu dan dah booked...tapi kalau kau nak skuter aku cancel yang haritu punya...
aja: xdala..saja tengok moto tu sebab comel...***dalam hati nak tu***
bangcik: nak cakap..
aja: xkisahla cik kau nak beli moto apa..aku terima je...**dalam hati doa sangat bangcik beli skuter tu..huhu**


ok tu je perbualan kami...nak tau bangcik beli moto apa kenala tunggu tahun depan...huhu..wahhh excitednya nak bawak moto sendiri...just takut gak..sekarang ni banyak excident melibatkan moto...emmm xpela...fighting2!bila lagi nak belajar hidup berdikari kan...so smile...and done with blog...say hai to assignment...papai friends!!!assalamualaikum.....

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....