Skip to main content

pertandingan dikir barat


ha apa kena mengena aja dengan tajuk di atas kan??mesti korang xtau...dan xnak amik tau..ehehe...gurau...ok la...sebenarnya kelas aja iaitu kelas arab gabungan kelas A B C dan D telah dipaksa dan kami rela masuk dikir ni...ok complicatednya dikir barat kami ialah kena nyanyi dalam bahasa ARAB..diulang...bahasa arab...bukan kelantan or bahasa melayu...

ahaha mula2 geram juga la sebab kena masuk...tapi setelah berminggu-minggu kitorang berlatih...akhirnya malam tadi juga puas hati...alhamdulillah...so malam ni just berserah pada Allah....kami xnak juara...asalkan tersenarai dalam top 5 or top 3 pon jadilah...nak tau kenapa kami xnak juara???sebab nanti kena buat persembahan ...ehehe..kami kan pemalu orangnye!!!=P

mintak jasa baik korang2 yang baca entry ni doakan kitorang dapat no 2...eheheh...ok lah time untuk menyiapkan diri ke kelas ..sehingga bersua lagi...pertandingan malam ni nanti aja akan ceritakan dekat korang2 ok...daaa papai salam

***(*^_^*)***

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....