Skip to main content

pertandingan dikir barat


ha apa kena mengena aja dengan tajuk di atas kan??mesti korang xtau...dan xnak amik tau..ehehe...gurau...ok la...sebenarnya kelas aja iaitu kelas arab gabungan kelas A B C dan D telah dipaksa dan kami rela masuk dikir ni...ok complicatednya dikir barat kami ialah kena nyanyi dalam bahasa ARAB..diulang...bahasa arab...bukan kelantan or bahasa melayu...

ahaha mula2 geram juga la sebab kena masuk...tapi setelah berminggu-minggu kitorang berlatih...akhirnya malam tadi juga puas hati...alhamdulillah...so malam ni just berserah pada Allah....kami xnak juara...asalkan tersenarai dalam top 5 or top 3 pon jadilah...nak tau kenapa kami xnak juara???sebab nanti kena buat persembahan ...ehehe..kami kan pemalu orangnye!!!=P

mintak jasa baik korang2 yang baca entry ni doakan kitorang dapat no 2...eheheh...ok lah time untuk menyiapkan diri ke kelas ..sehingga bersua lagi...pertandingan malam ni nanti aja akan ceritakan dekat korang2 ok...daaa papai salam

***(*^_^*)***

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..