Skip to main content

bergembira tapi rindu


yeahhhhhhh esok bersamaan hari jumaat aja keluar lagi!!!pergi mana???tengok wayang laaaa....ada cerita suatu malam kubur berasap...kalau nak tengok thriller dia pergi dekat youtube ok..macam best...tapi xtau la kan...huhu...dengan siapa aja pergi??mestilah dengan adinda2 terchintaik....azyra una dannnnnnnnnnnn lia...echa xikut untuk kali keberapa entah...yela dia sorang je ada rumah....tiap minggu balik.....arghhhh gerammmmm jeles....

eh aja....cakap bergembira....tapi kenapa rindu tu???rindu dekat siapa???ahahaha...bermonolog sorang2....aja rindu dekat mak abah lah...siapa lagi....dekat sebulan xbalik rumah kot....semalam call abah...cakap dengan abah suruh amik aja jumaat ni...kejap lagi abah cakap tengoklah kalau rajin...huhu...abaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh kakak nak balik!!!!!!!!='(.....kalau tau semalam cakap dengan mak...kalau cakap dengan mak mesti hari ni mak datang jemput...ahaha....***tapi kalau mak jemput hari ni memang xdapat la keluar esok...***


ok tu je....papai!!!assalamualaikum....

****(*^_^*)****

Comments

  1. duduk hostel ke???
    huhuhuh.. nnt bt entri psal cerita berasap tu eh.. ^^

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..