Skip to main content

bergembira tapi rindu


yeahhhhhhh esok bersamaan hari jumaat aja keluar lagi!!!pergi mana???tengok wayang laaaa....ada cerita suatu malam kubur berasap...kalau nak tengok thriller dia pergi dekat youtube ok..macam best...tapi xtau la kan...huhu...dengan siapa aja pergi??mestilah dengan adinda2 terchintaik....azyra una dannnnnnnnnnnn lia...echa xikut untuk kali keberapa entah...yela dia sorang je ada rumah....tiap minggu balik.....arghhhh gerammmmm jeles....

eh aja....cakap bergembira....tapi kenapa rindu tu???rindu dekat siapa???ahahaha...bermonolog sorang2....aja rindu dekat mak abah lah...siapa lagi....dekat sebulan xbalik rumah kot....semalam call abah...cakap dengan abah suruh amik aja jumaat ni...kejap lagi abah cakap tengoklah kalau rajin...huhu...abaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh kakak nak balik!!!!!!!!='(.....kalau tau semalam cakap dengan mak...kalau cakap dengan mak mesti hari ni mak datang jemput...ahaha....***tapi kalau mak jemput hari ni memang xdapat la keluar esok...***


ok tu je....papai!!!assalamualaikum....

****(*^_^*)****

Comments

  1. duduk hostel ke???
    huhuhuh.. nnt bt entri psal cerita berasap tu eh.. ^^

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....