Skip to main content

lendu =)


kemas dah...basuh baju dah...tapi lum kering lagi....download autumn in my heart??on the way...ehehhee...cuti seminggu memang layan cerita peberet tu la...emmm study IT???eheheheheh belum lagi...esok boleh x???

ok semua mesti konfirm sure pasti akan tertanya-tanya apa yang aja bebelkan itu...sebenarnya aja berkemas-kemas untuk pulang ke kampung halaman yang telah lama ditinggalkan...2 minggu dah aja duduk dekat rumah una uni unu ni...so dah tiba masanya balik ke rumah atok semula...nenek mesti risau sebab aja da lama xbalik...maaf atok nenek...siti pergi sebab malam-malam ada latihan dikir barat...berkat latihan tu la siti menang no 3..ehehehe...

jap...nak sedih-sedih ni kenapa pula??rumah nenek aja dengan rumah una dekat je kot...aishhh aja ni...apalah sangat lendu ayer itam tu dengan ayer paabas..ehehe...ngada je lebih...lempang sikit!ok dah...huhu...

perenggan ni khas untuk husna dan family baca***bajet semua baca je..ahaha***...una...nanti cakap dekat mak ayah una yang aja ucapkan terima kasih daun keladi sebab tumpangkan aja dekat uma mereka...makan minum free...letrik free...wifi free....so macam x elok juga aja tumpang lama2...lainla kalau sewa kan...thanks juga dekat una sebab temankan aja...***aja sebenarnya malu dengan adik beradik una..ehehe***cakap dekat mak una, yang semua masakan mak una sedap-sedap...sampai aja makan bertambah..***memang xboleh diet duduk rumah una..huhu***...halalkan juga makan minum aja dekat rumah una...maafkan aja kalau ada tersalah cakap or terover perangai...huhu...emmmmm...yang lain-lain nanti aja pikir lagi ek....ehehe...jasa mak ayah una memang aja xkan lupa ok....husna

ok itu sahaja dari aja...mandi dan solat yok....papai semua...salam

****(*^_^*)****

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....