Skip to main content

lendu =)


kemas dah...basuh baju dah...tapi lum kering lagi....download autumn in my heart??on the way...ehehhee...cuti seminggu memang layan cerita peberet tu la...emmm study IT???eheheheheh belum lagi...esok boleh x???

ok semua mesti konfirm sure pasti akan tertanya-tanya apa yang aja bebelkan itu...sebenarnya aja berkemas-kemas untuk pulang ke kampung halaman yang telah lama ditinggalkan...2 minggu dah aja duduk dekat rumah una uni unu ni...so dah tiba masanya balik ke rumah atok semula...nenek mesti risau sebab aja da lama xbalik...maaf atok nenek...siti pergi sebab malam-malam ada latihan dikir barat...berkat latihan tu la siti menang no 3..ehehehe...

jap...nak sedih-sedih ni kenapa pula??rumah nenek aja dengan rumah una dekat je kot...aishhh aja ni...apalah sangat lendu ayer itam tu dengan ayer paabas..ehehe...ngada je lebih...lempang sikit!ok dah...huhu...

perenggan ni khas untuk husna dan family baca***bajet semua baca je..ahaha***...una...nanti cakap dekat mak ayah una yang aja ucapkan terima kasih daun keladi sebab tumpangkan aja dekat uma mereka...makan minum free...letrik free...wifi free....so macam x elok juga aja tumpang lama2...lainla kalau sewa kan...thanks juga dekat una sebab temankan aja...***aja sebenarnya malu dengan adik beradik una..ehehe***cakap dekat mak una, yang semua masakan mak una sedap-sedap...sampai aja makan bertambah..***memang xboleh diet duduk rumah una..huhu***...halalkan juga makan minum aja dekat rumah una...maafkan aja kalau ada tersalah cakap or terover perangai...huhu...emmmmm...yang lain-lain nanti aja pikir lagi ek....ehehe...jasa mak ayah una memang aja xkan lupa ok....husna

ok itu sahaja dari aja...mandi dan solat yok....papai semua...salam

****(*^_^*)****

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..