Skip to main content

welcome 2012

assalamualaikum...^_^

dah nak tahun baru kan kita....lagi beberapa jam je lagi untuk 2011 melabuhkan tirai...tahun baru 2012 yang bakal mengubah segalanya...antaranya :~

~lepas ni xde belas2 da...da start puluh2 dekat situ...~lepas ni da boleh start process mencari **aww gatal!mati den kena pengkish nan abg2 gagah den tu!ehehe**~lepas ni kena pikir azam baru cth macam nak tingkatkan tahap kerajinan yang rasanya xmeningkat2 pon sebenarnya..ahaha~lepas ni kena pikir lak macam mana nak tambah pahala yang sedikit ni dan mengurangkan dosa yang banyak ni kan...huhu
ahaha...kelakar je bila pikir balik memory tahun 2011...ok la...itu saja...lain kali hupdate lagi ek...papai...as salam 

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..