Skip to main content

alhamdulillah..

alhamdulillah...syukur pada allah sebab bg aja peluang merasai kejayaan...
walaupon xdapat dekan...
tapi bersyukur sebab result tu setimpal dengan usaha aja...
terima kasih ya allah...
pada kawan2 aku berbangga dengan korang...
azyra dan una tahniah for your result this sem...
dean list 2 sem berturut2...
wa salute sama lu beb...hehehe
nak tau x result aja bape??

da tengok tu senyap2 je...
papepon...
 thanks lect yang mengajar dan memberi markah...
kawan2 yang membantu
mak abah yang berdoa
abang2 kakak2 yang bagi support tu...
sem depan aja try lagi k...insya allah..
fighting2!!!!!


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....