Skip to main content

alhamdulillah..

alhamdulillah...syukur pada allah sebab bg aja peluang merasai kejayaan...
walaupon xdapat dekan...
tapi bersyukur sebab result tu setimpal dengan usaha aja...
terima kasih ya allah...
pada kawan2 aku berbangga dengan korang...
azyra dan una tahniah for your result this sem...
dean list 2 sem berturut2...
wa salute sama lu beb...hehehe
nak tau x result aja bape??

da tengok tu senyap2 je...
papepon...
 thanks lect yang mengajar dan memberi markah...
kawan2 yang membantu
mak abah yang berdoa
abang2 kakak2 yang bagi support tu...
sem depan aja try lagi k...insya allah..
fighting2!!!!!


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..