Skip to main content

alhamdulillah..

ya allah bersyukur sangat dengan jadual sem depan...
walaupun sem depan(19/11/2011) kena halau dari kolej..
ahahha salah aja gak xjoin aktiviti yang diberi...
berlagak cam senior...ehehe...
mula2 nak duk uma sewa...
jap lagi kena bebel dengan mak...
katanya nanti jadi macam angah...
duk lua xstudy...
so kena duduk uma nenek..
aishhhh aja duk uma nenek macam la study pulakkan...
tapi mungkinla...study.
uma nenek line maxis celcom semua xclear sangat...
so online mungkin kurang..
pergi sana xde kenderaan...
so nak keluar pon mesti pikir 2 3 kali...
tapi nak pergi kelas tu macam mana??memangla boleh jalan kaki...
tapi xkan satu sem aja nak jalan kaki...
mau tercabut pale lutut nanti..eheheheh
eh3...macam lari tajuk lak...
sebenarnya aja nak cerita pasal jadual kelas la..
hope sangat3 xde perubahan...
jangan la ada kelas malam...
nak tengok jadual kelas aja???
ok disini
cantikkan jadual tu??
xkisah dah kelas pagi berapa banyak...
yang penting kelas malam xde da...
***(*^_^*)***

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....