Skip to main content

alhamdulillah..

ya allah bersyukur sangat dengan jadual sem depan...
walaupun sem depan(19/11/2011) kena halau dari kolej..
ahahha salah aja gak xjoin aktiviti yang diberi...
berlagak cam senior...ehehe...
mula2 nak duk uma sewa...
jap lagi kena bebel dengan mak...
katanya nanti jadi macam angah...
duk lua xstudy...
so kena duduk uma nenek..
aishhhh aja duk uma nenek macam la study pulakkan...
tapi mungkinla...study.
uma nenek line maxis celcom semua xclear sangat...
so online mungkin kurang..
pergi sana xde kenderaan...
so nak keluar pon mesti pikir 2 3 kali...
tapi nak pergi kelas tu macam mana??memangla boleh jalan kaki...
tapi xkan satu sem aja nak jalan kaki...
mau tercabut pale lutut nanti..eheheheh
eh3...macam lari tajuk lak...
sebenarnya aja nak cerita pasal jadual kelas la..
hope sangat3 xde perubahan...
jangan la ada kelas malam...
nak tengok jadual kelas aja???
ok disini
cantikkan jadual tu??
xkisah dah kelas pagi berapa banyak...
yang penting kelas malam xde da...
***(*^_^*)***

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..