Skip to main content

kena tag lg!!


tidak!!!!
tengok gambar ni ok..

ahahhaa nape aja kena???sob3....
papepon thanks miss strawberrysweets...
kena tag untuk kali kedua...huhu
rules of the game :

1. You must post this rules

2.each person must post 11 things about themselves in their journal.

3. answer the questions tagger set for you in their post. And create 11 new questions for people you tagged to answer.

4. you have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. go to their page and tell them you have tagged him/her
6. no tag back !
11 things about aja
1. mak abah bagi nama siti nor hajar sebab mak mengkagumi Siti Hajar pada zaman rasul Allah dulu...
2. umur da 19 tahun..
3. lahir pada 26 jun 1992 pada 6.26pm..
4. sekarang tinggal dekat negeri sembilan...
5. masih belaja di Uitm Alor Gajah dalam dip in business study...
6. berbadan besar dan tinggi..
7. sangat pemalu pada permulaan jumpa tapi akan jadi sangat peramah bile orang tegur dulu...ehehehe
8. sangat sensitif
9. anak tunggal perempuan(ada 4 orang abang)
10. single but not available...
11. degil

soalan yang diberi oleh sha
1. nama siapa?
Siti Nor Hajar Binti Hamid

2. dah ada teman istimewa belum? kalau ada siapakah?
sudah tiada lagi...ahaha
3. binatang yang korang paling geli/ x suka?
ulat gonggok cacing lintah pacat...eiii nak taip je da meremang...
4. sifat korang yang paling buruk? haha
suka cakap kuat2 dan kaki u'ukkk
5. masih belajar or dah kerja?
masih belajar lagi...=)
6. apa ciri2 lelaki yang korang nak jadikan suami ?
dia mestila peramah..mestila xkuat bebel...bukan kaki cemburu dan bukan panas baranhormat orang tua...bukan kaki kongkong...bukan perokok...not obses with footballl...tinggi mesti lebih 175cm(sebab aja tinggi=168cm)..badan mesti tegap sebab aja gemuk..ahaha..tidak kedekut...paling penting mestilah beriman,beramal,soleh supaya dapat bimbing aja yang xbape nak rajin ni...
7. fav makanan korang apa?
nasi goreng ayam dan cina
8. movie yang paling best korang pernah tengok?
hachiko a dog story
9. 1st love korang sape? *ehem
my classmate masa form 1-form 3,,xpyh sebut nama..tapi suka panggil dia ciput cedut..=')
10. kalau korang sedih apa yang korang buat nak hilangkan rasa sedih tu?
nangis dan akan bersendiri..selalunya kawan2 xkan tau aja tengah sedih..selalunya la..
11. tempat paling best korang pernah g ?
pulau aman,laketown,langkawi,singapore
soalan untuk korang!
1. apa status korang sekarang??taken?married??
2. agak2 korang bile nak kawin dengan someone tu??
3. sape BFF korang???
4. siapa yang selalu buat korang happy??
5. korang masih belajar or kerja?
6. apa perancangan korang untuk 10 tahun masa hadapan..
7. apa azam or motto hidup korang??
8. harapan dan impian korang apa??
9. apa kenangan pahit dan manis korang??
10. kalau korang marah korang buat apa??
11. apa ciri-ciri someone special yang korang idamkan??

ahaha ok da puas da menaip...penat gak nak buat semua ni...orang yang akan di tag oleh aja ialah.......

yang da jawab nanti bagi link dekat aja!!=)
ikuti rules dgn baik tau

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..