Skip to main content

goodbye ='(


hari ini aja nak bermanja2 dengan laptop aja ni...xde siapa ley kacau....sob3...tetibe akan rasa kehilangan beliau...dear my lovely laptop ACER 4738z...thanks because u always beside me when i am alone...when i have problem...when i am bored...i know u'll angry,upset at whatever...but please understand me...eh aja ni nak speaking pe ke hal..ahaha...ilang dah mood sedih...sebenarnya aja nak tolak balik laptop ni...aja xlayak guna laptop ni...sob3...huwarghh!!!sumpah akan rindu dekat laptop ni....kepada bakal penjaga baru laptop saya..please jaga baik2 laptop ni...walaupon saya pernah cederakan laptop ni tapi saya berjuang untuk merawat dia...kalau jadi pape dekat laptop ni jangan la marah...kalau dia sakit cepat2 anta pergi klinik komputer tau...thanks my laptop...='(

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..