Skip to main content

goodbye ='(


hari ini aja nak bermanja2 dengan laptop aja ni...xde siapa ley kacau....sob3...tetibe akan rasa kehilangan beliau...dear my lovely laptop ACER 4738z...thanks because u always beside me when i am alone...when i have problem...when i am bored...i know u'll angry,upset at whatever...but please understand me...eh aja ni nak speaking pe ke hal..ahaha...ilang dah mood sedih...sebenarnya aja nak tolak balik laptop ni...aja xlayak guna laptop ni...sob3...huwarghh!!!sumpah akan rindu dekat laptop ni....kepada bakal penjaga baru laptop saya..please jaga baik2 laptop ni...walaupon saya pernah cederakan laptop ni tapi saya berjuang untuk merawat dia...kalau jadi pape dekat laptop ni jangan la marah...kalau dia sakit cepat2 anta pergi klinik komputer tau...thanks my laptop...='(

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....