my friends:

Saturday, November 5, 2011

::selamat hari raya aidiladha bersama pilihan hati::

ok hari ni aja saja2 sukasuki join ucapan hari raya ni..
sambil tolong mak buat rendang tu..
apa salahnya berblogging jap.
betul x??
ucapan ni dianjurkan oleh encik si pilihan hati




ucapan raya ni khas untuk para2 haji dan hajah yang tengah mengerjakan panggilan Illahi..
eheheheks..insya Allah diorang baca entry aja ni....=P
xlupa gak untuk kawan2 sahabat handai..
kepada para blogger2 sekalian juga mestilah kena ucap...
hope jemaah2 haji semua dapat melakukan rukun islam ke 5 tu dengan sempurna...
kite yang belum berpeluang tu doa2 la ek untuk keselamatan diorang semua...
pada yang berpuasa pada hari ni hope masih kekal berpuasa...banyak manfaatnya puasa pada hari ni...(untungla korang jeles )...
pada sape yang nak balik kampung pada hari ni or esok hati2 di jalan raya ek...

oke itu sahaja ucapan aja....
papaiiiii assalamualaikum...=)


4 comments:

  1. huu..tq sudi join..ada jugak yg online time buat haji ek..fuhh..

    ReplyDelete
  2. @al_hakim ahahaha..insya allah ada...ahaahah...ok gurau...

    ReplyDelete
  3. hehe...salam aidiladha juge aja..:)

    ReplyDelete

sharing is caring =)