Skip to main content

::selamat hari raya aidiladha bersama pilihan hati::

ok hari ni aja saja2 sukasuki join ucapan hari raya ni..
sambil tolong mak buat rendang tu..
apa salahnya berblogging jap.
betul x??
ucapan ni dianjurkan oleh encik si pilihan hati




ucapan raya ni khas untuk para2 haji dan hajah yang tengah mengerjakan panggilan Illahi..
eheheheks..insya Allah diorang baca entry aja ni....=P
xlupa gak untuk kawan2 sahabat handai..
kepada para blogger2 sekalian juga mestilah kena ucap...
hope jemaah2 haji semua dapat melakukan rukun islam ke 5 tu dengan sempurna...
kite yang belum berpeluang tu doa2 la ek untuk keselamatan diorang semua...
pada yang berpuasa pada hari ni hope masih kekal berpuasa...banyak manfaatnya puasa pada hari ni...(untungla korang jeles )...
pada sape yang nak balik kampung pada hari ni or esok hati2 di jalan raya ek...

oke itu sahaja ucapan aja....
papaiiiii assalamualaikum...=)


Comments

  1. huu..tq sudi join..ada jugak yg online time buat haji ek..fuhh..

    ReplyDelete
  2. @al_hakim ahahaha..insya allah ada...ahaahah...ok gurau...

    ReplyDelete
  3. hehe...salam aidiladha juge aja..:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..