Skip to main content

::selamat hari raya aidiladha bersama pilihan hati::

ok hari ni aja saja2 sukasuki join ucapan hari raya ni..
sambil tolong mak buat rendang tu..
apa salahnya berblogging jap.
betul x??
ucapan ni dianjurkan oleh encik si pilihan hati




ucapan raya ni khas untuk para2 haji dan hajah yang tengah mengerjakan panggilan Illahi..
eheheheks..insya Allah diorang baca entry aja ni....=P
xlupa gak untuk kawan2 sahabat handai..
kepada para blogger2 sekalian juga mestilah kena ucap...
hope jemaah2 haji semua dapat melakukan rukun islam ke 5 tu dengan sempurna...
kite yang belum berpeluang tu doa2 la ek untuk keselamatan diorang semua...
pada yang berpuasa pada hari ni hope masih kekal berpuasa...banyak manfaatnya puasa pada hari ni...(untungla korang jeles )...
pada sape yang nak balik kampung pada hari ni or esok hati2 di jalan raya ek...

oke itu sahaja ucapan aja....
papaiiiii assalamualaikum...=)


Comments

  1. huu..tq sudi join..ada jugak yg online time buat haji ek..fuhh..

    ReplyDelete
  2. @al_hakim ahahaha..insya allah ada...ahaahah...ok gurau...

    ReplyDelete
  3. hehe...salam aidiladha juge aja..:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....