Skip to main content

result3!!!

Final Examination Results for Semester 1 2011/2012 will be sent through email to all students on 4th November 2011.
apa tu??
apakah???
betulkah???
ok sekarang ni kolej(asrama) da memang malas nak pikir lagi da...
dapat ke x sumpah xnak pikir sekarang...
apa yang kena pikir ialah result sem 3!!!!!!!!
huwargh!!!!!!
seram gila...
apa akan jadi??
aja xpernah secuak macam ni...
teruk sangat ke result tu sampai xsenang hati ni...
ya Allah...bilela hamba-Mu ni nak insaf....
tiap kali exam memain...
lalai...
xnak study..
hamek kau!!!
hanya boleh redha je la dengan result yang bakal diterima dalam beberapa jam lagi ni ok...
ni la balasan nya pada orang yang xberusaha macam aku...!
tension3....
nak terbaik...
tapi macam susah je nak jadi yang terbaik...
emmmmmmmmm....wish me luck...

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..