Skip to main content

result3!!!

Final Examination Results for Semester 1 2011/2012 will be sent through email to all students on 4th November 2011.
apa tu??
apakah???
betulkah???
ok sekarang ni kolej(asrama) da memang malas nak pikir lagi da...
dapat ke x sumpah xnak pikir sekarang...
apa yang kena pikir ialah result sem 3!!!!!!!!
huwargh!!!!!!
seram gila...
apa akan jadi??
aja xpernah secuak macam ni...
teruk sangat ke result tu sampai xsenang hati ni...
ya Allah...bilela hamba-Mu ni nak insaf....
tiap kali exam memain...
lalai...
xnak study..
hamek kau!!!
hanya boleh redha je la dengan result yang bakal diterima dalam beberapa jam lagi ni ok...
ni la balasan nya pada orang yang xberusaha macam aku...!
tension3....
nak terbaik...
tapi macam susah je nak jadi yang terbaik...
emmmmmmmmm....wish me luck...

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....