Skip to main content

lendu terchintaik!

ahahah memang terchintaik...
selama 19 tahun aja membesar dekat sana...
ulang alik negeri sembilan-melaka...
akhirnya study pon dekat sana gak...
jodoh??
xnak la orang sane...ahahaha
demand beb..
pejam celik pejam tercelik-celik akhirnya da cukup rupanya 6 minggu cuti sem ni...
ergh...UiTM..please tambah lagi 6 minggu...
ahahaha...sy sangat xpuas la cuti ni...
da la xsempat nak cari keje..
nak g KL tempat keje lama tapi fulusnya xdo nak ke sana...
aishhhh bukan rezeki nak jumpe budak2 dekat sana...
akak rindu kamu semua la...
eh korang...ni budak2 betul tau...
paling muda pon 2 bulan..
paling tua lak 9 tahun...
aja keje nursery la..
bukan keje supermarket macam budak2 lain...
huhu...
xsangka dalam diam esok da kena daftar dekat uitm balik..
PART 4!!!
here i come bebeh!!
ahaha...
wish me luck kawan dalam menempuh liku2 sebagai pelajar ni ek...
dan doakan la supaya aja ni rajin nak belajar..
yang penting seimbang dengan ibadah fardu ain sekali...
insya allah...
azam sem baru..
nak 5flat!!
ahaha...over x??
nak dapat 3.4 je ley x???
yang penting xnak turun..
nak target 3.5 xmampu lagi ar...
kite try cikit2 dulu...
baru nampak usaha tu...
huhu...
betul x??
ok la...
abah da menjeling2 ku bertentang da tu...
maksudnya aja kena offline la!!huhu
packing barang xsiap lagi..
nasib baik sikit je sebab duduk kampung bukan duduk hostel lagi...
huhu...
insya allah malam sikit aja online balik ye...
bye2 semua termasuk diana azis,kak sal dan krew...
suka borak2 dengan kamu walaupon dekat blog je...
salam
****(*^_^*)****

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..