Skip to main content

lendu terchintaik!

ahahah memang terchintaik...
selama 19 tahun aja membesar dekat sana...
ulang alik negeri sembilan-melaka...
akhirnya study pon dekat sana gak...
jodoh??
xnak la orang sane...ahahaha
demand beb..
pejam celik pejam tercelik-celik akhirnya da cukup rupanya 6 minggu cuti sem ni...
ergh...UiTM..please tambah lagi 6 minggu...
ahahaha...sy sangat xpuas la cuti ni...
da la xsempat nak cari keje..
nak g KL tempat keje lama tapi fulusnya xdo nak ke sana...
aishhhh bukan rezeki nak jumpe budak2 dekat sana...
akak rindu kamu semua la...
eh korang...ni budak2 betul tau...
paling muda pon 2 bulan..
paling tua lak 9 tahun...
aja keje nursery la..
bukan keje supermarket macam budak2 lain...
huhu...
xsangka dalam diam esok da kena daftar dekat uitm balik..
PART 4!!!
here i come bebeh!!
ahaha...
wish me luck kawan dalam menempuh liku2 sebagai pelajar ni ek...
dan doakan la supaya aja ni rajin nak belajar..
yang penting seimbang dengan ibadah fardu ain sekali...
insya allah...
azam sem baru..
nak 5flat!!
ahaha...over x??
nak dapat 3.4 je ley x???
yang penting xnak turun..
nak target 3.5 xmampu lagi ar...
kite try cikit2 dulu...
baru nampak usaha tu...
huhu...
betul x??
ok la...
abah da menjeling2 ku bertentang da tu...
maksudnya aja kena offline la!!huhu
packing barang xsiap lagi..
nasib baik sikit je sebab duduk kampung bukan duduk hostel lagi...
huhu...
insya allah malam sikit aja online balik ye...
bye2 semua termasuk diana azis,kak sal dan krew...
suka borak2 dengan kamu walaupon dekat blog je...
salam
****(*^_^*)****

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....