my friends:

Friday, November 18, 2011

lendu terchintaik!

ahahah memang terchintaik...
selama 19 tahun aja membesar dekat sana...
ulang alik negeri sembilan-melaka...
akhirnya study pon dekat sana gak...
jodoh??
xnak la orang sane...ahahaha
demand beb..
pejam celik pejam tercelik-celik akhirnya da cukup rupanya 6 minggu cuti sem ni...
ergh...UiTM..please tambah lagi 6 minggu...
ahahaha...sy sangat xpuas la cuti ni...
da la xsempat nak cari keje..
nak g KL tempat keje lama tapi fulusnya xdo nak ke sana...
aishhhh bukan rezeki nak jumpe budak2 dekat sana...
akak rindu kamu semua la...
eh korang...ni budak2 betul tau...
paling muda pon 2 bulan..
paling tua lak 9 tahun...
aja keje nursery la..
bukan keje supermarket macam budak2 lain...
huhu...
xsangka dalam diam esok da kena daftar dekat uitm balik..
PART 4!!!
here i come bebeh!!
ahaha...
wish me luck kawan dalam menempuh liku2 sebagai pelajar ni ek...
dan doakan la supaya aja ni rajin nak belajar..
yang penting seimbang dengan ibadah fardu ain sekali...
insya allah...
azam sem baru..
nak 5flat!!
ahaha...over x??
nak dapat 3.4 je ley x???
yang penting xnak turun..
nak target 3.5 xmampu lagi ar...
kite try cikit2 dulu...
baru nampak usaha tu...
huhu...
betul x??
ok la...
abah da menjeling2 ku bertentang da tu...
maksudnya aja kena offline la!!huhu
packing barang xsiap lagi..
nasib baik sikit je sebab duduk kampung bukan duduk hostel lagi...
huhu...
insya allah malam sikit aja online balik ye...
bye2 semua termasuk diana azis,kak sal dan krew...
suka borak2 dengan kamu walaupon dekat blog je...
salam
****(*^_^*)****

No comments:

Post a Comment

sharing is caring =)