Skip to main content

rindu

aja rindu kat sape tu??
eheheheh sebenarnya rindu ni ditujukan untuk sukan laaa...
da dua hari aja tengok sukan sea dekat astro 801...
tetiba rindu nak bersukan...
badan da gemuk gedempol macam tong dram da sebab hampir dua tahun x excercise...
dulu zaman sekolah terbilang...
pergi merata2...
ntah napa masuk je u da malas..
sedangkan time skolah dulu excited tahap gaban..
aishhhh
bile nak excercise ek..
berat naik lagi...
gara2 duk uma makan tido on9 je tau...
='(

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....