my friends:

Wednesday, November 16, 2011

contest photoshoot (di tag lg)=)

aja di tag lagi..ahahah...
kali ni pasal lain pulak..=)


syarat-syarat contest ni pun mudah aja...

  • follow blog Risya

  • letak banner di atas dalam entry anda


  • letakkan satu photoshoot anda


  • dan nyatakan lokasi picture tersebut


  • tag 3 org rakan




  • lokasi gmbar ini diambil di masjid al-hikmah,uitm alor gajah melaka...masa tu ada ceramah israk mikraj...gambar ni sebelum ceramah bermula..=)

    orang yang kena tag ialah......

    ok tu je..=)

    8 comments:

    1. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow..follow pakjoe blk tau

      ReplyDelete
    2. @cerita best thanks pak joe...akan aja singgah blog pak joe kembali..=)

      ReplyDelete
    3. pakjoe copy tag ja sbb pakjoe x larat nk cari org nk tag sori la klo pakjoe curi tpi pakjoe curi sikit ja bkn byk pun sori sgt2

      ReplyDelete
    4. @cerita best tp still curi kan...pasni jgn buat cmtu..nanti orang xsuke...ok??:)

      ReplyDelete
    5. saya nak ikot...blh x..? hehe cm best jerk contest ni

      ReplyDelete
    6. @gHadiskeCik sempat lagi nak join...dia tutup sampai 15/12 nty xsilap..=)

      ReplyDelete

    sharing is caring =)