Skip to main content

contest photoshoot (di tag lg)=)

aja di tag lagi..ahahah...
kali ni pasal lain pulak..=)


syarat-syarat contest ni pun mudah aja...

  • follow blog Risya

  • letak banner di atas dalam entry anda


  • letakkan satu photoshoot anda


  • dan nyatakan lokasi picture tersebut


  • tag 3 org rakan




  • lokasi gmbar ini diambil di masjid al-hikmah,uitm alor gajah melaka...masa tu ada ceramah israk mikraj...gambar ni sebelum ceramah bermula..=)

    orang yang kena tag ialah......

    ok tu je..=)

    Comments

    1. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow..follow pakjoe blk tau

      ReplyDelete
    2. @cerita best thanks pak joe...akan aja singgah blog pak joe kembali..=)

      ReplyDelete
    3. pakjoe copy tag ja sbb pakjoe x larat nk cari org nk tag sori la klo pakjoe curi tpi pakjoe curi sikit ja bkn byk pun sori sgt2

      ReplyDelete
    4. @cerita best tp still curi kan...pasni jgn buat cmtu..nanti orang xsuke...ok??:)

      ReplyDelete
    5. saya nak ikot...blh x..? hehe cm best jerk contest ni

      ReplyDelete
    6. @gHadiskeCik sempat lagi nak join...dia tutup sampai 15/12 nty xsilap..=)

      ReplyDelete

    Post a Comment

    Popular posts from this blog

    semester break

    assalamulaikum....^___^

    wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

    31 March 2012, Sabtu.


    berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

    1 April 2012, Ahad.


    orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

    discuss with mom.....

    assalamualaikum....