Skip to main content

contest photoshoot (di tag lg)=)

aja di tag lagi..ahahah...
kali ni pasal lain pulak..=)


syarat-syarat contest ni pun mudah aja...

  • follow blog Risya

  • letak banner di atas dalam entry anda


  • letakkan satu photoshoot anda


  • dan nyatakan lokasi picture tersebut


  • tag 3 org rakan




  • lokasi gmbar ini diambil di masjid al-hikmah,uitm alor gajah melaka...masa tu ada ceramah israk mikraj...gambar ni sebelum ceramah bermula..=)

    orang yang kena tag ialah......

    ok tu je..=)

    Comments

    1. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow..follow pakjoe blk tau

      ReplyDelete
    2. @cerita best thanks pak joe...akan aja singgah blog pak joe kembali..=)

      ReplyDelete
    3. pakjoe copy tag ja sbb pakjoe x larat nk cari org nk tag sori la klo pakjoe curi tpi pakjoe curi sikit ja bkn byk pun sori sgt2

      ReplyDelete
    4. @cerita best tp still curi kan...pasni jgn buat cmtu..nanti orang xsuke...ok??:)

      ReplyDelete
    5. saya nak ikot...blh x..? hehe cm best jerk contest ni

      ReplyDelete
    6. @gHadiskeCik sempat lagi nak join...dia tutup sampai 15/12 nty xsilap..=)

      ReplyDelete

    Post a Comment

    Popular posts from this blog

    dengan ini aja mengisytiharkan..........

    assalamualaikum...^_^


    ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


    aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


    memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

    eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

    assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..