Skip to main content

tension!!

sumpah ar kau annoying..
weh yang kau dok jaja keburukan orang dekat publish tu buat apa???
jaga sikit diri kau tu...
jangan sampai semua orang xsuke kau...
damn!
jaja la lagi semua keburukan orang tu ek...
sepatutnya kau pikir cara nak atasi masalah..
 bukan menambahkan masalah..
ini hal family kau jugak...
anak2 kau lagi..
please ar jangan jadi budak2..
damn damn damn!!!

Comments

  1. sabar ye kawan :)
    sowi kedit ciput nk mampos nie..
    xdpt nk bls msg u

    ReplyDelete
  2. @Azyra azyra!!!sumpah kejam...ko tgk dia update ape lg dkt fb tu..aku rasa macam nak bunuh je anak buah sialan dia tu!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..