Skip to main content

tension!!

sumpah ar kau annoying..
weh yang kau dok jaja keburukan orang dekat publish tu buat apa???
jaga sikit diri kau tu...
jangan sampai semua orang xsuke kau...
damn!
jaja la lagi semua keburukan orang tu ek...
sepatutnya kau pikir cara nak atasi masalah..
 bukan menambahkan masalah..
ini hal family kau jugak...
anak2 kau lagi..
please ar jangan jadi budak2..
damn damn damn!!!

Comments

  1. sabar ye kawan :)
    sowi kedit ciput nk mampos nie..
    xdpt nk bls msg u

    ReplyDelete
  2. @Azyra azyra!!!sumpah kejam...ko tgk dia update ape lg dkt fb tu..aku rasa macam nak bunuh je anak buah sialan dia tu!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....