Skip to main content

jumaat!!!

wahhhh nape dengan jumaat ni aja??
kalau ikut tajuk macam excited...
dan macam marah...
ahaha...
marah???xmungkin la kot...
tapi excited pon x...
aishhhhhh pe aja merepek ni??
sebenarnyaaaaaa.......
dalam korang sedar atau pon kurang sedar ataupon mamai ataupon memang xsedar...
esok aja da kena balik uitm kembali!!!!
huwarghhhhhhh xnak balik boleh x???
dah la xdapat duduk hostel lagi...
kena halau dari uitm duduk luar...
da rancang nak duduk rumah sewa bersama kawan terchintaik kejap lagi mendapat tentangan hebat dari mak kesayangan...
akibat dari pengalaman mak...
dan uncupicen money...huhu
so kena la juga duduk desa yang permai a.k.a my kampung laaaa...
sebenarnya aja sangat2 la malas duduk sana....
sebabb........................
nanti aja xdapat online...sob3..='(
harap je satu baris dengan uitm...
tapi line 3g had sampai laman uma nenek je...
masuk dalam rumah terus hilang..
memang xla aja nak bawak laptop pergi laman..
jap gi ada orang tegur lak cucu cik kassim buang tebiat..
biasa la..kawasan tu memang betul2 kampung...
mati aja kena siang dengan atok nanti..huhu..
ok la...mata sumpah da berat je ni...
memang tunggu nak tutup je...
so ada waktu ada masa ada time aja update lagi ek!!
doakan kehidupan aja di sem 4 ni baik2 sja...
selamat malam-pagi kawan2..salam
***(*^_^*)***

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....