Skip to main content

jumaat!!!

wahhhh nape dengan jumaat ni aja??
kalau ikut tajuk macam excited...
dan macam marah...
ahaha...
marah???xmungkin la kot...
tapi excited pon x...
aishhhhhh pe aja merepek ni??
sebenarnyaaaaaa.......
dalam korang sedar atau pon kurang sedar ataupon mamai ataupon memang xsedar...
esok aja da kena balik uitm kembali!!!!
huwarghhhhhhh xnak balik boleh x???
dah la xdapat duduk hostel lagi...
kena halau dari uitm duduk luar...
da rancang nak duduk rumah sewa bersama kawan terchintaik kejap lagi mendapat tentangan hebat dari mak kesayangan...
akibat dari pengalaman mak...
dan uncupicen money...huhu
so kena la juga duduk desa yang permai a.k.a my kampung laaaa...
sebenarnya aja sangat2 la malas duduk sana....
sebabb........................
nanti aja xdapat online...sob3..='(
harap je satu baris dengan uitm...
tapi line 3g had sampai laman uma nenek je...
masuk dalam rumah terus hilang..
memang xla aja nak bawak laptop pergi laman..
jap gi ada orang tegur lak cucu cik kassim buang tebiat..
biasa la..kawasan tu memang betul2 kampung...
mati aja kena siang dengan atok nanti..huhu..
ok la...mata sumpah da berat je ni...
memang tunggu nak tutup je...
so ada waktu ada masa ada time aja update lagi ek!!
doakan kehidupan aja di sem 4 ni baik2 sja...
selamat malam-pagi kawan2..salam
***(*^_^*)***

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..