my friends:

Friday, November 18, 2011

jumaat!!!

wahhhh nape dengan jumaat ni aja??
kalau ikut tajuk macam excited...
dan macam marah...
ahaha...
marah???xmungkin la kot...
tapi excited pon x...
aishhhhhh pe aja merepek ni??
sebenarnyaaaaaa.......
dalam korang sedar atau pon kurang sedar ataupon mamai ataupon memang xsedar...
esok aja da kena balik uitm kembali!!!!
huwarghhhhhhh xnak balik boleh x???
dah la xdapat duduk hostel lagi...
kena halau dari uitm duduk luar...
da rancang nak duduk rumah sewa bersama kawan terchintaik kejap lagi mendapat tentangan hebat dari mak kesayangan...
akibat dari pengalaman mak...
dan uncupicen money...huhu
so kena la juga duduk desa yang permai a.k.a my kampung laaaa...
sebenarnya aja sangat2 la malas duduk sana....
sebabb........................
nanti aja xdapat online...sob3..='(
harap je satu baris dengan uitm...
tapi line 3g had sampai laman uma nenek je...
masuk dalam rumah terus hilang..
memang xla aja nak bawak laptop pergi laman..
jap gi ada orang tegur lak cucu cik kassim buang tebiat..
biasa la..kawasan tu memang betul2 kampung...
mati aja kena siang dengan atok nanti..huhu..
ok la...mata sumpah da berat je ni...
memang tunggu nak tutup je...
so ada waktu ada masa ada time aja update lagi ek!!
doakan kehidupan aja di sem 4 ni baik2 sja...
selamat malam-pagi kawan2..salam
***(*^_^*)***

No comments:

Post a Comment

sharing is caring =)