Skip to main content

blog ni untuk apa??

kawan2...agak2...nape kita semua buat blog ek??
apa misi kita??
kalau aja...
aja buat blog ni just suka2...
orang cakap macam diari...
so aja pon buatla dia sebagai diari..ehehehe...
aja cerita pasal aja...
pasal kawan2 aja...
pasal family aja...
tapi itu aja la...
kalau korang macam mana lak???
sometime aja penah gak terpikir nak buat blog sebab boleh dapat kawan banyak...
macam abg ben dan lysaa...huhu minat la masuk blog diorang..
sometime aja suka gak melencong ke blog abah iaitu Final hope dan ke blog pilihan hati iaitu encik hakim...
blog diaorang ramai kawan....
nak kawan macam diorang ley x??
huhu...
tapi bila pikir2 balik.....
aja pon xtau blog ni untuk apa...
ahaha ngarut...
kbai!

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....