Skip to main content

blog ke dua


ha kedua???glamour sangat ke aja??sampai nak kena buat blog lagi satu...huhu xdela...aja mana ada glamour...blog kedua bakal muncul atas sebab2 tertentu...ceh...tipu lagi...aja kena buat blog untuk subject cos aja...mgt300...lupe la pulak nama panjang dia apa...tapi lebey kurang untuk teknologi maklumat...tadi 1st kelas untuk mgt300...madam bagitau yang kami kena buat individual assignment..ingatkan kena buat report gila2 panjang macam business communication...rupanya kena buat blog...tapi susah gak sebenarnya...sebab........kena cerita pasal MYSELF-previous,now and future dalam english ok...grrrrrrr...seram...

oklah xtau nak bebel apa...aja out dulu!!!hehheeh...papai...salam

****(*^_^*)****

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..