Skip to main content

blog ke dua


ha kedua???glamour sangat ke aja??sampai nak kena buat blog lagi satu...huhu xdela...aja mana ada glamour...blog kedua bakal muncul atas sebab2 tertentu...ceh...tipu lagi...aja kena buat blog untuk subject cos aja...mgt300...lupe la pulak nama panjang dia apa...tapi lebey kurang untuk teknologi maklumat...tadi 1st kelas untuk mgt300...madam bagitau yang kami kena buat individual assignment..ingatkan kena buat report gila2 panjang macam business communication...rupanya kena buat blog...tapi susah gak sebenarnya...sebab........kena cerita pasal MYSELF-previous,now and future dalam english ok...grrrrrrr...seram...

oklah xtau nak bebel apa...aja out dulu!!!hehheeh...papai...salam

****(*^_^*)****

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....