Skip to main content

result???

emmmm....
result pe korang agak??
result exam???
da tengok da hari tu....
alhamdulillah result exam ok...
abis tu result ape???
kolej???
yup3...
sangat2 betul....
nak tau ape keputusannya???
ok korang tengok sendiri..
thanks uitm!!!
i love u la uitm...
nampaknya sem depan memang kena duduk lua...huhu
eh3...kenapa nak sedih...
sedar la sikit diri tu da sem 4...
ahahaha ade hati nak dok kolej lagi kan...
nasib baik kampung dekat dengan uitm...
dapat gak duduk kampung...
uma sewa??
xmungkin kot...
mak xbagi...
ptptn nak stop duit sara diri so macam mana nak bayar duit sewa...
kawan2 lak cakap kadang pentingkan diri sendiri tu perlu gak..
jangan ikut kawan...
kawan nak dok uma sewa kite pon nak ikut..
sedangkan kemudahan da ada depan mata kan..
so sebelum diri merana nak bayar sewa baik kita duduk uma nenek kan...
..................................................................................................................................................

dalam tengah pikir pasal result kolej...
tetiba along balik!!!!
yahoooo sok g gambang!!!!!!!!!!!!!!
thanks along nak bawak g jalan2...
dapat gak aja kuar dari kebosanan dekat uma....
yes3...
papai!!!
<3<3

Comments

Popular posts from this blog

semester break

assalamulaikum....^___^

wahh lama juga aja tak update blog kan?shuhhhh shuhhhh shuhhhh labah2 semua...agak2 ada yang rindu tak?ehehhe...gediknye ponnnn...takde siapa nak rindu2...ok berdasarkan tajuk di atas...sure konfirm pasti semua mesti nak tau ape aktiviti yang aja lakukan semasa waktu cuti?kan3??ok jom baca cerita aja dari awal sampai akhir ok...

31 March 2012, Sabtu.


berakhirnya final exam dan berakhirnya semester 4...last payper!last payper!**dialog jozan dalam lawak ke der**.heheeeee..=D...semangat keluar dewan membara sampai tak jumpa langsung makcik azyra dan makcik echa tu...ish3..teruk betul diorang tinggalkan aja...sob3..T________T...hari tersebut juga mak abah jemput balik rumah...

1 April 2012, Ahad.


orang lain duk sibuk2 berkepit bawah ketiak mak...tapi aja................nak buat macam mana..tiket da beli sebulan awal...eh jap...tiket ke johor bahru..lupa pulak nak bagitau...huhu...so pada hari kejadian..tanpa kepitan or tersepit bawah ketiak mak, aja meninggalkan home…

discuss with mom.....

assalamualaikum....