Skip to main content

result???

emmmm....
result pe korang agak??
result exam???
da tengok da hari tu....
alhamdulillah result exam ok...
abis tu result ape???
kolej???
yup3...
sangat2 betul....
nak tau ape keputusannya???
ok korang tengok sendiri..
thanks uitm!!!
i love u la uitm...
nampaknya sem depan memang kena duduk lua...huhu
eh3...kenapa nak sedih...
sedar la sikit diri tu da sem 4...
ahahaha ade hati nak dok kolej lagi kan...
nasib baik kampung dekat dengan uitm...
dapat gak duduk kampung...
uma sewa??
xmungkin kot...
mak xbagi...
ptptn nak stop duit sara diri so macam mana nak bayar duit sewa...
kawan2 lak cakap kadang pentingkan diri sendiri tu perlu gak..
jangan ikut kawan...
kawan nak dok uma sewa kite pon nak ikut..
sedangkan kemudahan da ada depan mata kan..
so sebelum diri merana nak bayar sewa baik kita duduk uma nenek kan...
..................................................................................................................................................

dalam tengah pikir pasal result kolej...
tetiba along balik!!!!
yahoooo sok g gambang!!!!!!!!!!!!!!
thanks along nak bawak g jalan2...
dapat gak aja kuar dari kebosanan dekat uma....
yes3...
papai!!!
<3<3

Comments

Popular posts from this blog

dengan ini aja mengisytiharkan..........

assalamualaikum...^_^


ok aja gedik...tak ada apa2pon yang nak diumumkan..just nak bagitahu.....follower aja da 100!!!!!!ok aja siyesly xsangka sebab tujuan aja berblogging just untuk suka2 sambil cari duit dari nuffnang,churpchurp [walaupun duit xpenah naik pon sob3...='( ]...


aishh aja nak umumkan juga bahawa aja dah bankrupt...ok bankrupt dari segi nafsu belajar..ahaha..esok test weiiiiii....aja xstudy apa2 lagi...asal nak belajar je teringat nak itu nak ini...lepas tu on laptop..lepas tu tengok mak andak bukak wifi...lepas tu tangan ni gatal betul bukak google chrome...lepas tu klik dekat facebook and blog**wajib bukak menatang dua ni**huhewww...and lepas tu online la sampai sekarang...walaupun mak andak da tutup wifi tapi aja sambung dengan broadband pulak..aishhhhhh..nafsu online lagi kuat daripada nafsu belaja..macam mana ni...


memang lepas ni laptop akan tinggal dekat rumah la..broadband pulak bagi abah simpan ...ahaha..alangkah bertuahnya aja kalau aja boleh buat semua tu...m…

eh...mmg pantang an bkak lappy...babab ia!!

assalamualaikum... ahaha ari ni aja nk story pasal ketensionan berstudy CTU(pendidikan islam)..